Team

De samenstelling van het team is cruciaal: jong en belegen samen, dat werkt geweldig! Graag stellen we je voor aan de mensen achter Hemingway…

Torben Bouterse Chef - Kok

Op de middelbare school wist ik al dat ik kok wilde worden en tijdens mijn koksopleiding heb ik met de dag meer liefde gekregen voor het koksvak. Bij verschillende zaken gewerkt in Goes als zelfstandig werkend en kok de laatste 4 jaar als chef kok bij restaurant het Elfde Gebod, waarna ik besloot eens verder te kijken dan het Zeeuwse. Zo kwam Hemingway op mijn pad, waar ik met veel plezier werk en veel kan leren wat ik graag doe.

Christiaan Veldman Sous - Chef

Ik heb hier mijn eerste stappen in de keuken gezet. Hier ben ik opgevoed zeg ik altijd. Sander Doggen, destijds mijn chef, heeft mij enthousiast gemaakt voor ons prachtige vak. Sterrenervaring opgedaan bij restaurant Katseveer* in Wilhelminadorp. Een nieuwe chef, ikzelf in een leidinggevende functie, maar veel bekende gezichten. Jong en oud, allemaal gepassioneerd en klaar om u te laten zien wat we kunnen!

Martin Delis Zelfstandig Werkend Kok

Ik ben 21 jaar oud en sinds mijn leerlingentijd nauw verbonden met Hemingway. Na hier zo’n twee jaar als leerling te hebben gewerkt heb ik sterrenervaring opgedaan bij De Zwaan in Etten-Leur en Vista in Willemstad. Ik ben blij weer terug te zijn op het nest en dat ik dit team mag versterken met mijn ervaring en kennis. Samen met mijn chef en sous-chef sta ik elke dag weer klaar om u in de watten te leggen.

Imad Khalfioui Restaurant Manager

Na 10 jaar ben ik weer terug bij restaurant Hemingway als Restaurant Manager. Ik startte hier mijn carrière en liep onder andere stage bij restaurant Mijn Keuken* en Oud-Sluis***. Ik deed Internationale ervaring op tijdens de World Expo in Shanghai en ik ben een aantal jaren maître geweest bij Hertog Jan***. Samen met Torben en het gehele team heb ik de ambitie restaurant Hemingway naar een hoger gastronomisch-niveau te tillen.

Guus van Dijk Register Vinoloog

Ik ben sinds 1980 werkzaam bij de Draak en heb me met plezier ontwikkeld in mijn rol als uw gastheer. Ambachtelijke gastvrijheid, heerlijk tafelen en de wereld van wijnen zijn mijn passie. Wanneer onze gasten een fijne avond hebben en tevreden naar huis gaan, dan doe ik dat ook. Met genoegen open ik onze deur voor u en heet ik u van harte welkom!

Tim Schimmel Operations Manager

Sinds 2014 weer terug op het nest van de Draak. Hogere hotelschool gedaan aan de NHTV in Breda en in 2008 m’n eerste stage gelopen bij Hotel de Draak. Hiernaast ervaring opgedaan in Nieuw Zeeland (Front Office) en ook in Nederland, bij Hotel des Indes (F&B Management Trainee) en Amrâth Hotels (Marketing Assistent). Humor staat centraal in dit prachtige vak waar geen enkele dag hetzelfde is.

Sander Doggen Food & Beverage Manager

Ik heb in diverse sterrenrestaurants gewerkt waaronder 8 jaar als sous-chef bij restaurant Mijn Keuken. Ook Noma mocht ik aan mijn portfolio toevoegen. Vanaf 2015 zwaaide ik de scepter als chef-kok bij restaurant Hemingway. We behaalden hier met het team diverse onderscheidingen waaronder de Bib Gourmand. Vanaf december 2019 ben ik geen chef-kok meer, maar aangesteld als Food & Beverage manager.

Frans Hazen Directeur Eigenaar

Vanaf 6 december 1984 eigenaar van het oudste hotel van ons land. Mijn doelstelling toen en nu: de Draak wordt het meest toonaangevende hotel bedrijf van West Brabant, ook voor leerlingen / stagiaires. Het is een voorrecht om als ‘rentmeester’ in en aan dit bedrijf te mogen werken. Er blijven altijd plannen ter verbetering van het geboden product. Passie gaat nooit met pensioen. Ik ben pas 66 dus nog tijd genoeg voor dit mooie metier.

Trix Hazen Eigenaresse

Vanaf 1972 tot 1984 was ik filiaalhoudster van Tafelvaria alhier. Een winkel met tafelzilver, kristal, Makkum, Delfst blauw, Wedgewood serviezen enz. Vanaf 1985 de mooie taak van full-time moeder voor onze 3 dochters vervuld. In 1991 met evenveel enthousiasme in De Draak gaan werken, de jongensdroom van Frans mee gestalte te geven. Ondanks mijn 70 lentes peins ik er niet over om te stoppen.

Esther Hazen Chocolatier

Na de middelbare hotelschool kwam ik pas echt achter mijn passie en die ligt in de chocolade. Daarom ook afgestudeerd als chocolatier aan de PIVA in Antwerpen. Graag deel ik mijn kennis door gasten onder te dompelen in de wondere wereld van chocolade tijdens mijn workshops. Mijn passie proef je terug in de bonbons die ik maak voor Restaurant Hemingway!

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten