Kunstzinnig zoet

Iwaz Art en Cioccolatini custom chocolate slaan de handen ineen met een unieke workshop die het beste van twee werelden biedt. Vanaf 8 personen te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag voor 90 euro per persoon.

Zoet
Van 10:00 tot omstreeks 13:00 uur bij Grand Hotel de Draak! Begin de dag zoet waarbij u wordt ondergedompeld in de chocolade. Creeer zelf de lekkerste bonbons met chocolade en vulling naar keuze. We geven er een kunstzinnige draai aan met het logo van Iwaz. Naast het maken van bonbons kunt u ook volop genieten van een selectie aan bonbons die voor u geserveerd staan!

Om 13:00 tot 14:00 uur wordt er een 3 gangen keuze lunch verzorgd  door restaurant Hemingway in Hotel de Draak.

Kunstzinnig
Vanaf 14:30 tot 17:00 uur  workshop bij Iwaz Art! Wel eens met verf gegooid? Atelier Iwaz is een grootse kleurrijke ruimte vol met verfspetters en kunst. Hier gaat u uw kunstzinnige talenten ontdekken door het volgen van een verrassende maar vooral grappige workshop. Ontkadering en fantasie zijn de sleutelwoorden. Deze workshop heeft inmiddels erg leuke recensies opgeleverd. U bent van harte welkom in een wereld vol kleur en fantasie.

Bekijk hier de digitale flyer!

€ 90,00 p.p.
Boek nu

Naam: *

E-mailadres *

Telefoonnummer:*

Datum:

Tijd:

Aantal personen:

Dieetwensen:

Allergieën:

Opmerking:

[recaptcha]

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten