Dutch Cuisine

Geniet optimaal van dit Dutch Cuisine arrangement met een 6 gangen Dutch Cuisine menu. Dutch Cuisine en het oudste hotel van Nederland is een perfecte match. Waarom Dutch Cuisine? Omdat we duurzaam, lekker en gezond eten gemakkelijker en aantrekkelijker willen maken, omdat onze rijke Nederlandse eetcultuur een herwaardering verdient, omdat Dutch Cuisine als verbindende schakel de verduurzaming van de voedselconsumptie kan versnellen en omdat het goed is voor onze economie én voor de planeet.

Dutch Cuisine is onderdeel van ons DNA. De gerechten uit onze keuken geven de Nederlandse seizoenen weer, de producten van de Brabantse Wal en omstreken stralen, maar ook het innovatieve vermogen en de creativiteit van ons keukenteam spat er van af!

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Arrangement op basis van 2 personen per kamer; excl. toeristen belasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 47,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen, voor groepsaanvragen gelden andere tarieven met zaalhuur e.d. voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht. Restaurant Hemingway is gesloten op zondag. 

Vanaf € 119,50 per persoon
Boek nu

Naam: *

E-mailadres *

Telefoonnummer:*

Datum:

Tijd:

Aantal personen:

Dieetwensen:

Allergieën:

Opmerking:

[recaptcha]

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten