TERRASKAART

HEMINGWAY | MENU’S

CHEF’S MENU

4 GANGEN
amuses | brood & boter | voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
45,50

3 GANGEN
amuses | brood & boter | voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
39,50

60 MINUTEN MENU
amuse | brood & boter | voorgerecht | hoofdgerecht
32,50

Kaas i.p.v. dessert suppl. 5,00

 

PLATEAU FRUITS DE MER

KOUD
2 Oesters, halve kreeft, kreukels, mosselen, scheermessen, wulken,
Noordzeekrab scharen, langoustines en pel garnalen

WARM
Halve gebakken kreeft, bisque, gegratineerde oester, mosselen op Zeeuwse wijze,
crevettes en Zeeuwse lamsoor & zeekraal

75,00 p.p.

 

KREEFTENMENU

3 GANGEN 69,00

AMUSES

DE BROODBAKKERS | HOEVEBOTER

KREEFTENSOEP
kimchi • gyoza • Tomasu

CASOLETTE KREEFT
saffraan • paprika • witte aceto

BONSAI
avocado • koffie • pistache

 

DRANKARRANGEMENT | PER GLAS 7,50

 


 

HEMINGWAY | GERECHTEN

VOORGERECHTEN

OESTERS NAM KEE (3 stuks) 22,00
Irish Mór • knolselderij • zeegroenten

PALING | GANZENLEVER 24,00
asperge • vermout • biet

WITTE ASPERGES 20,00
gepekelde eidooier • aardappelschuim • lavas

KREEFTENSOEP 22,00
kimchi • gyoza • Tomasu

HOOFDGERECHTEN

DAGVANGST 30,00
Gerecht met dagverse vis van de afslag

KREEFT dagprijs
Klassiek bereid • verse frites • huisgemaakte mayonaise

LAMSRUMP | ZWEZERI 32,00
sambai • meiknol • daslook

DE LENTETUIN 28,00
doperwt • beurre noisette • bloemkool

DESSERTS

BONSAI 14,00
avocado • koffie • pistache

RABARBER 14,00
aardbei • viooltjes • agastasch

HET KAASATELIER 15,00
Hollands • kletzenbrood • uiencompote

KOFFIE | THEE MET FRIANDISES 10,00
friandises • Cioccolatini

Download (PDF)
Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten