Menukaart

BIB GOURMAND 3 GANGEN KEUZEMENU 37,00

VOORGERECHTEN

BIET
Bieten carpaccio, geitenkaas, Balsamicoazijn, mosterd en dragon
OF
DUIF*
Duif met knolselderij, walnoot, vijg en bloedworst

HOOFGERECHTEN

EEND*
Wilde eend, pruimen, truffel, spitskool en aardappel
OF
DAGVANGST
Verse vis van de dag met zwarte knoflook, pastinaak en rammenas

DESSERTS

KAASPLANKJE
Selectie Hollandse kazen van Kaas & Toost uit Halsteren met krentenbolletje en honingraat
OF
CRÈME BRÛLÉE
Klassieke crème brûlée met ijs van taai taai poppen

KREEFTEN MENU 49,50

VOORGERECHT
Kreeftenbisque met Hollandse garnalen en Cognac

HOOFGERECHT
Verse kreeft uit onze Lobsterbox met bijpassende garnituren

DESSERT
Yoghurt met diverse bereidingen van pruim en Haagse hopjes

WILD MENU 52,50

VOORGERECHT
Gepekeld hert, bloedworst, appelmoes, biet en witlof

TUSSENGERECHT*
Duif met knolselderij, walnoot, vijg en bloedworst

HOOFDGERECHT
Zeeuws damhert met hete bliksem, saus van donker bier en spruiten

DESSERT
Yoghurt met diverse bereidingen van pruim en Haagse hopjes

JRE Menu

Een spannend verrassingsmenu samengesteld met liefde voor de seizoenen en streekproducten. Alleen per tafel te bestellen. Na 20u30 serveren wij nog maximaal 4 gangen.

6 GANGEN – 75,00
5 GANGEN – 62,50
4 GANGEN – 45,00

Heb je allergieën of dieetwensen? Maak dit dan kenbaar tijdens het bestellen!

VOORGERECHTEN 16,00

HERT
Gepekeld, gebakken bloedworst, appelmoes, biet, witlof en jeneverbessen

DUIF*
Duif met knolselderij, walnoot, vijg en bloedworst

BIET
Bieten carpaccio, geitenkaas, Balsamicoazijn, mosterd en dragon

KINGFISH
Zeeuwse Kingfish tartaar met avocado, sjalot, gember, koriander en zure appel

TUSSENGERECHTEN 12,50

AVOCADO
Bergse oesterzwam, avocado, koffie, olijf en champignon

VARKENSWANG
Langzaam gegaarde varkenswang met selderij, hazelnoot en pure chocolade

KREEFT 9,50
Kreeftenbisque met Hollandse garnalen en Cognac

POMPOEN 9,50
Pompoenvelouté met kardemom, gebakken gamba en olie van chorizo

HOOFDGERECHTEN 27,50

EEND*
Wilde eend, pruimen, truffel, spitskool en aardappel

HERT (+ 4,50)
Zeeuws damhert met hete bliksem, saus van donker bier en spruiten

DAGVANGST
Verse vis van de dag met zwarte knoflook, pastinaak en rammenas

KREEFT
Canadese kreeft met bijpassende garnituren (dagprijs per 100 gram)

OESTERZWAM 19,50
Bergse oesterzwam met risotto, cevenne ui, Pecorino kaas en notenbladsla

DESSERTS 12,50

DRAKENEI (+ 4,50)
Gevuld met ganzenlever, Amarena kersen, hazelnoot, avocado en Balsamico

CRÈME BRÛLÉE
Klassieke crème brûlée met ijs van taai taai poppen

YOGHURT
Yoghurt met diverse bereidingen van pruim en Haagse hopjes

KAASPLANKJE
6 Hollandse kazen van Kaas & Toost uit Halsteren met krentenbolletje en honingraat

* LET OP: het Zeeuwse wild waarmee wij werken kan hagel bevatten

Download (PDF)
Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten