BORRELKAART

PATA NEGRA 12
Olijven, pickels en grissini’s

BRANDT & LEVIE 10
Olijven, pickels en grissini’s

STEAMED BUNS 9
2 Stuks met gelakt buikspek en kimchi

ZEEUWSE OESTERS 6|12 20|40
Vinaigrette Nam Kee, citroen en peper

OSCIETRA KAVIAAR | 10 GRAM 40
Traditioneel met blini’s en crème fraiche

KAASPLANKJE 12
6 Stuks Nederlandse kazen van het Kaasatelier

ROTTERDAMSE OUDE KAAS 8
Olijven, pickels en mosterd

BROODPLANKJE 4
Van de Broodbakkers met roomboter en olijfolie

GEMARINEERDE OLIJVEN 4
Verse kruiden en knoflook

GEROOKTE AMANDELEN 4
Huisgerookte amandelen met fijn zeezout

AARDAPPEL CHIPS 4
Huisgemaakt, zwarte peper en cocktailsaus

ORIENTAALSE GARNALEN 10
8 Stuks met een crème van kimchi

KIBBELING VAN KABELJAUW 8
Met remoulade en verse kruiden

LEFFE STOOFVLEES BITTERBAL 8
8 stuks met honing mosterdsaus

CRISPY CHICKEN 8
Piri piri, bosui en limoen

KAASTENGELS VAN OUDE KAAS 8
10 Stuks met Sweet chili saus

VEGA BIETERBAL 8
8 Stuks met een dip van blauwaderkaas

Download (PDF)
Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten