AFHAALSERVICE

HEMINGWAY x AFHAALSERVICE

WEEKMENU VAN DE CHEF € 32,50

Voorgerecht: Caesar salade, Thoolse hoender, bacon en Bergse ansjovis
Hoofdgerecht: Lente stoofschotel met aardappel gnocchis
Nagerecht: Triple chocolate taart

APERITIEF
Oesters plat per stuk per stuk open gestoken met nam kee vinaigrette € 3,75
Zeeuwse oester plat per 3 stuks € 11,00
Brandt en Levie x Laphroaig droge worst (150 gram) € 9,00
Prosciutto crudo (80 gram) € 5,00
Coppa di Parma (80 gram) € 6,00
Pistache noten (140 gram) € 5,50
Steamed pork bun, 24 uur gegaard met kimchi (per 2 stuks) € 4,75

VOORGERECHTEN / LUNCH GERECHTEN
Caesar salade, Thoolse hoender met bacon en Bergse ansjovis € 14,50
Halve liter kreeften bisque met garnituur € 12,00
Halve liter Brabantse Wal asperge soep met garnituur € 6,50
Asperges, barbecue zalm, kruiden uit eigen tuin, pommes prak € 14,50
Poke Bowl, kingfish , mango, soja boon, radijs € 17,50

HOOFDGERECHTEN
Vegetarische rendang met diverse Hollandse bonen en mango chutney € 17,50
Onderrib, snijboon, sugar snaps, pommes dauphine lak van tomasu soja saus € 22,50
Noodles scampi schaaldieren saus € 17,50
Poussin, gegrilde romijnse sla, pof aardappel € 21,50
Lente stoofschotel met aardappel gnocchis € 17,50
Halve gekookte kreeft met dragon mayonaise en zoet zure venkel (250 gram) € 24,50
Hele gekookte kreeft met dragon mayonaise en zoet zure venkel (500 gram) € 39,00

DESSERTS
Brabantse Wal Aardbeien gemarineerd met hangop, rabarber en merengue € 7,50
Triple chocolate taart € 7,50
Lemon curd tartelette € 7,50
Halve liter boeren roomijs € 6,00
Halve liter yoghurt bosvruchtenijs € 6,00
Kaasatelier selectie, amarena kersen brood en tutti frutti € 15,00

EXTRA’S
Broodbakkers brood met roomboter van het Kaasatelier € 3,50
Verse groentenmix € 4,50
Brabantse Wal Asperges 5 stuks € 5,50
Aardappel Gnocchis € 4,50
Cioccolatini gezouten karamel bonbons 5 stuks € 4,50
Macarons met witte chocolade 5 stuks € 5,50
Kaviaar “Royal Belgian Platinum” 10 gram € 30,00

DRANKEN
Fles Laurent Perrier Champagne (75 cl) € 59,50
Geselecteerd door onze Register Vinoloog Guus van Dijk
Fles Cava (75 cl) € 22,50
Geselecteerd door onze Register Vinoloog Guus van Dijk
Fles witte wijn (75 cl) € 19,50
Geselecteerd door onze Register Vinoloog Guus van Dijk
Fles rode wijn (75 cl) € 19,50
Geselecteerd door onze Register Vinoloog Guus van Dijk
Fles rosé wijn (75 cl) € 19,50
Geselecteerd door onze Register Vinoloog Guus van Dijk

Huisgemaakte Limoncello (25 cl) € 12,50
Gemaakt door onze Restaurant Manager Imad Khalfioui
Huisgemaakte Limoncello (50 cl) € 19,50
Gemaakt door onze Restaurant Manager Imad Khalfioui

San Pellegrino (75 cl) € 5,00
Acqua Panna (75 cl) € 5,00

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Download (PDF)
Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten