HEMINGWAY x DAALDER

Dennis Huwaë van restaurant Daalder te Amsterdam was vrijdag 11 september te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als tweede gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide restaurants terug te laten komen in een 6-gangen diner.

‘De tweede editie met Dennis Huwaë was wederom een groot succes en de gasten waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken’ aldus Operations Manager Tim Schimmel.

Het evenement stond gepland voor april 2020 maar vanwege het coronavirus is het datum verplaatst naar september. Binnen no time was het evenement uitverkocht en het kon 11 september doorgaan met de in acht neming van alle richtlijnen vanuit het RIVM en KHN.

Deze gastchef evenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway culinair te verrassen. Verder blijft een van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van Restaurant Hemingway staan.

Benieuwd wie de volgende chef zal zijn? Houd dan onze website goed in de gaten voor het eerstvolgende gastchef evenement.

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten