HEMINGWAY x DAALDER

Dennis Huwaë

"De innerlijke schoonheid"

Het fantastische keukenteam van Daalder wordt aangevoerd door patron-cuisinier, Dennis Huwaë. Hij daagt zijn team uit de lat bijzonder hoog te leggen. Om als het ware culinaire topsport te bedrijven.

In die zin is er voor Huwaë niet veel veranderd sinds zijn 2-sterren tijd. Voor hem blijft het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten, die elkaar versterken en aanvullen. Hij gaat zo ver in het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar “de innerlijkeschoonheid” van elk ingrediënt. En het beste van deze ingrediënten naar voren wil brengen.

Reserveren
Wat staat er op het menu? Bij Dennis Huwaë
Event info

Op vrijdag 11 september 2020 kookt “rising star” Dennis Huwaë van DAALDER tijdens een gastchef evenement bij ons in Restaurant Hemingway, onderdeel van Grand Hotel de Draak. Het menu bestaat uit 6-gangen tijdens het diner à € 89,00 p.p. , ALL-IN voor € 162,50 p.p. en ALL-IN inclusief hotelovernachting met ontbijt € 215,00 p.p. Graag bij uw reservering aangeven voor welke optie u gaat.

Wij vragen alle gasten tijdens dit evenement om een aanbetaling van € 50,00 p.p. De betaling kan direct online voldaan worden via iDeal of Creditcard. Zonder aanbetaling is uw reservering niet definitief.

Wanneer
11 september 2020
Hoe laat
18.30 tot 22:30 uur
Reserveren
Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten