HEMINGWAY x PURE C - SOLD OUT!

Syrco Bakker

Chef-kok en creatieveling

Syrco Bakker chef-kok en creatieveling, geboren op 14 november 1984, groeide op in Oisterwijk. Dit artistieke talent zat vroeger al nooit stil. Altijd aan het werk en op zoek naar meer, mooier, beter.

Tijdens de opleiding tot Horecaondernemer stortte Syrco zich volledig op het koksvak en greep zijn kans om in de vakantie ervaring op te doen in diverse restaurants. Als een kokende nomade trok Syrco Europa door om zich verder te ontwikkelen in de beste restaurants en stoomde vervolgens door tot souschef bij Sergio Herman in het driesterrenrestaurant Oud Sluis.

Sinds 2010 is Syrco als chef-kok bij Pure C** in Cadzand en weet hij zijn gasten steeds weer te verrassen met zijn verfijnde en vernieuwende creaties.

Reserveren
Wat staat er op het menu? bij Syrco Bakker
Event info

Op vrijdag 11 oktober kookt tweesterrenchef Syrco Bakker van PURE C** tijdens een gastchef evenement samen met onze chef Torben Bouterse bij ons in Restaurant Hemingway, onderdeel van Grand Hotel de Draak. Het menu bestaat uit 6-gangen tijdens het diner à € 110,00 p.p. ALL-IN voor € 195,00 p.p. en ALL-IN inclusief hotelovernachting € 240,00 p.p. Graag bij uw reservering aangeven voor welke optie u gaat. Na dit diner blijft er een signatuur gerecht van Syrco Bakker bij ons op de herfstkaart staan.

Wij vragen alle gasten tijdens dit evenement om een aanbetaling van € 50,00 p.p. De betaling kan direct online voldaan worden via iDeal of Creditcard. Zonder aanbetaling is uw reservering niet definitief.

Wanneer
11 oktober 2019
Hoe laat
18.30 tot 21.30 uur
Reserveren
Address Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Phone: + 31 (0)164 25 20 50
Email: info@restauranthemingway.nl
Newsletter
Subscribe with your email address: