HEMINGWAY x DE KROMME WATERGANG

Edwin Vinke

"Vin tot staart-filosofie"

De keuken van tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant de Kromme Watergang draait op superieure seizoensproducten uit de zee. Zijn tijdloze presentaties van vis, schaal- en schelpdierenmoeten de zintuigelijke ervaring van onze gasten stimuleren. Door zich uitsluitend te focussen op deze ingrediënten en de natuur die ons hier omringt, kan hij zijn gerechten verder uitpuren en een betere kwaliteit aanbieden. Dankzij het vakmanschap van de vissers, de rechtstreekse aankoop op de visveiling, de kennis over de biotoop en het voedingspatroon van de vissen, weet hij perfect hoe hij welke vissoort moet bereiden om de beste smaken naar boven te brengen.

Reserveren
Wat staat er op het menu? Bij Edwin Vinke
Address Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Phone: + 31 (0)164 25 20 50
Email: info@restauranthemingway.nl
Newsletter
Subscribe with your email address: