Michelin Gids

MICHELIN GIDS 2021 | Restaurant Hemingway
Hoe staat Restaurant Hemingway beschreven in de Michelin gids van 2021? “De levensgenieter in Ernest Hemingway had zeker genoten van dit elegante restaurant. Producten uit de streek, zoals Brabantse Wal asperges en Bergse oesterzwammen, spelen hier namelijk de hoofdrol in moderne bereidingen die er op visueel vlak uitspringen.”

MICHELIN BORDJE
Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken. Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten!

De principes van de Michelin gids

Dat de MICHELIN gids mondiale bekendheid geniet, is voornamelijk te danken aan het constante engagement ten opzichte van zijn lezers. Of het nu in Japan of de Verenigde Staten is, in China of in heel Europa, dat engagement is gebaseerd op enkele onveranderde regels, die nauwgezet worden gerespecteerd door al de inspecteurs:

Eerste gouden regel is dat de inspecteurs de restaurants en hotels anoniem en regelmatig uittestten, zodat ze ten volle het aangeboden niveau kunnen beoordelen. Ze betalen dus altijd hun rekening. De selectie van bedrijven gebeurt in volledige onafhankelijkheid, en de inschrijving van bedrijven is volledig gratis.

De gids is allesbehalve een eenvoudig adressenboek, het biedt een selectie aan van de beste hotels en restaurants in alle comfortcategorieën en prijsklassen. De praktische informatie, de klasseringen en onderscheidingen worden elk jaar geëvalueerd en geüpdatet, zodat de meest betrouwbare informatie wordt aangeboden.

De klasseringscriteria zijn identiek voor alle landen waarvan de MICHELIN gids een selectie maakt, om de homogeniteit van de selectie te kunnen garanderen. Elke cultuur heeft zijn keuken, maar kwaliteit moet een universeel principe blijven.

Michelin heeft zichzelf een missie opgelegd: helpen bij mobiliteit. Met als enige bedoeling dat uw reizen altijd in het teken van plezier en veiligheid staan.

 

 

 

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten