DNA Hemingway

Restaurant
Ons restaurant draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Wij werken het liefst met lokale producten. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen je het beste bieden van de Brabantse Wal. Ons keukenteam creëert spannende combinaties en vernieuwt Hollandse klassiekers op een niet voor de hand liggende manier.

Geniet van onze Dutch Cuisine kaart met lokale en wereldse invloeden. In onze menukaart staat een keuzemenu en je kan ook à la carte genieten! De menukaart is bewust samengesteld door onze chef en souschef. Zij maken elk voor zich een nieuwe kaart en hun filosofie achter elk gerecht. Zoals je zult zien werken we met eerlijke (lokale) producten. Zonder onze leveranciers zijn wij nergens; daarom verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden op onze menukaart.

Een uitzonderlijke wijnkaart is onderdeel van een goed restaurant. Onze wijnkaart bestaat uit een mooi aanbod van wijnen, bewust opgebouwd met gevestigde en alternatieve wijnen. Deze wijnen zijn mede geselecteerd door onze register Vinoloog Guus van Dijk. Naast deze wijnkaart serveren we ook bijpassende wijnen voor 7,00 per gang vraag ernaar bij de bediening!

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten