CHRISTIAAN VELDMAN

Onze oud leerling Christiaan Veldman is 6 juni geslaagd voor zijn niveau vier koksopleiding aan de Cas Spijkers Academie / Cingel College Breda.

De afgelopen twee jaar heeft hij niet alleen op school maar ook bij sterrenzaak Restaurant Katseveer ontzettend veel geleerd over ons prachtige vak. Hier heeft hij vooral z’n smakenpalet naar een hoger niveau getild.

Met onze chef Torben Bouterse, eigenaar Frans Hazen, Operations Manager Tim Schimmel en Food & Beverage Manager Sander Doggen hebben we mogen proeven tijdens zijn examen.

Geweldige gerechten met stuk voor stuk mooie smaken, bereidingswijzen en structuren. In de jury zat ook één van Nederlands beste koks: Cees Helder.

Al met al een bijzondere middag en we kunnen niet wachten om Christiaan te verwelkomen als Sous Chef vanaf 01 september 2019!

Menu van Christiaan Veldman tijdens zijn examen (onderaan het bericht de foto’s):

AMUSE
Parmezaanse kaas | Soja
Tomaat | Waterkers

BROOD
Brioche en Zeesla Boter

ENTREE
Makreel | Sepia | Komkommer
Bimi | Feta | Rammenas | Avocado

PLAT INTERMÉDIAIRE
Soup Dumpling | Shiitake
Zwarte Bonen | Zilte Groenten

DEUXIÈME PLAT INTERMÉDIAIRE
Langoustine | Kombu | Kokkels Venkel | Mierikswortel
Groene Kruiden

TROISIÈME PLAT INTERMÉDIAIRE
Kwartel | Knolselderij | Citrus
Tijm | Miso | Linzen | Appel

PIÈCE
Lams rug | Zwezerik | Daslook Asperge | Pommes Dauphine Doperwt | Tuinboon | Artisjok

PRÉ DESSERT
Wijn | Wijnblad | Most

DESSERT
Olijfolie | Basilicum | Framboos
Yoghurt | Heldere Karamel

FRIANDISES
Chocolade | Komkommer | Lavendel
Tijgersoes
Malibu | Limoen | Kokos

 

 

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten