Team

De samenstelling van het team is cruciaal: jong en belegen samen, dat werkt geweldig! Graag stellen we je voor aan de mensen achter Hemingway:

Edwin Vermeulen

Edwin treedt per 1 april 2017 als sous-chef in dienst bij Restaurant Hemingway.

Frans Hazen Directeur Eigenaar

Vanaf 6 december 1984 eigenaar van het oudste hotel van ons land. Mijn doelstelling toen en nu: de Draak wordt het meest toonaangevende hotel bedrijf van West Brabant, ook voor leerlingen / stagiaires. Het is een voorrecht om als ‘rentmeester’ in en aan dit bedrijf te mogen werken. Er blijven altijd plannen ter verbetering van het geboden product. Passie gaat nooit met pensioen.

Trix Hazen Eigenaresse

Vanaf 1972 tot 1984 was ik filiaalhoudster van Tafelvaria alhier. Een winkel met tafelzilver, kristal, Makkum, Delfst blauw, Wedgewood serviezen enz. Vanaf 1985 de mooie taak van full-time moeder voor onze 3 dochters vervuld. In 1991 met evenveel enthousiasme in De Draak gaan werken, de jongensdroom van Frans mee gestalte te geven. Ondanks mijn 69 lentes peins ik er niet over om te stoppen.

Esther Hazen Chocolatier

Na de kok school kwam ik pas echt achter mijn passie en die ligt in de chocolade. Daarom ook afgestudeerd als chocolatier aan de PIVA in Antwerpen. Graag deel ik mijn kennis door gasten onder te dompelen in de wondere wereld van chocolade tijdens mijn workshops. Mijn passie proef je terug in de bonbons die ik maak voor Restaurant Hemingway!

Tim Schimmel Operations Manager

Sinds 2014 weer terug op het nest van de Draak. Hogere hotelschool gedaan aan de NHTV in Breda en in het 1e jaar snuffelstage gelopen bij Hotel de Draak. Hierna internationaal (Mercure Hotel, Auckland, Nieuw Zeeland) en nationaal (Hotel des Indes / Amrâth Hotels) ervaring opgedaan. Humor staat centraal in dit prachtige vak waar geen enkele dag hetzelfde is.

Sander Doggen Chef kok

Van jongs af aan was ik al niet weg te slaan uit de keuken. Mijn koksopleidingen heb ik gevolgd in Middelburg en Breda. Als leerling begonnen bij Hotel de Draak in het jaar 2000, hierna heb ik in de jaren veel ervaring opgedaan bij de Zwaan* in Etten-Leur, Da Vinci ** in Maasbracht, tot aan Mijn Keuken* in Wouw en stage gelopen bij het voormalig nummer 1 restaurant Noma** in Denemarken.

Margot Vullinghs Kok

Een bijbaantje als hulp kok heeft mijn hart veroverd voor het koks vak. Daarom ben ik begonnen  aan de opleidingen zelfstandig werkend kok en hierna leidinggevende keuken. Restaurant Hemingway heeft mij de kans gegeven om hier mijn leerlingen jaren te mogen doen. Nu een paar jaar later en 2 diploma’s op zak sta ik nog steeds met liefde voor het vak in de keuken van Hemingway.

Guus van Dijk Register Vinoloog

Ik ben sinds 1980 werkzaam bij de Draak en heb me met plezier ontwikkeld in mijn rol als jouw gastheer. Ambachtelijke gastvrijheid, heerlijk tafelen en de wereld van wijnen zijn mijn passie. Wanneer onze gasten een fijne avond hebben en tevreden naar huis gaan, dan doe ik dat ook. Met genoegen open ik onze deur voor je en heet ik je van harte welkom!

Willy Heeren Gastheer

Ik werk al sinds mijn 16e als gastheer en ik vind het elke dag nog steeds een uitdaging het iedereen naar de zin te maken. Ik vind dat je altijd en overal gastheer bent, het moet in je zitten. Ben sinds 1988 werkzaam in De draak en doe dit nog steeds met veel plezier. Het is een afwisselende baan, steeds weer met nieuwe dingen hetgeen me nooit zal gaan vervelen.

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten