Team

De samenstelling van het team is cruciaal: jong en belegen samen, dat werkt geweldig! Graag stellen we je voor aan de mensen achter Hemingway…

Bart van Huffel de Boeck Chef Kok

Als klein jongentje liep ik veel in de keuken rond en maakte ik met mijn vader Bergse ansjovis schoon en we legden ze in op zout. Na mijn eerste stage bij het Gelach in het vierkantje is de liefde voor het vak gaan borrelen. Ervaring bij restaurant La Pucelle, het Spuihuis, als chef-kok bij de Golfbaan Wouwse Plantage en als horeca ondernemer. Nu is de tijd om dit alles door te geven aan onze gasten, leerlingen en stagiaires!

Ibolya Kokke Sous Chef

Zodra zich de mogelijkheid voordeed om weer terug te komen op het oude nest van de Draak heb ik geen moment geaarzeld. Ik heb ervaring opgedaan bij driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman, hier leerde ik om fijner te werken met producten en het belang van de opmaak van gerechten. De fijne kneepjes en passie van het vak heb ik meegekregen bij restaurant la Cucina. Hiervoor was ik Chef Kok van restaurant Bergsdiep.

Edwin Vermeulen Sous Chef

In mijn jonge jaren wilde ik graag bakker worden maar door een allergie voor bloem ben ik de koksopleiding gaan volgen. Begonnen bij restaurant Van Ouds de Brouwers en door stages bij Rudolph van Veen (bekend van TV) en Jeroen Goossens is de passie voor patisserie geboren. Met de klassieke opleiding als basis en mijn bak aan ervaring kan ik hier heerlijke hedendaagse gerechten neer zetten met de mooie streek – en seizoensproducten van de Brabantse Wal.

Margot Vullinghs Zelfstandig Werkend Kok

Een bijbaantje als hulp kok heeft mijn hart veroverd voor het koks vak. Daarom ben ik begonnen  aan de opleidingen zelfstandig werkend kok en hierna leidinggevende keuken. Restaurant Hemingway heeft mij de kans gegeven om hier mijn leerlingen jaren te mogen doen. Nu een paar jaar later en 2 diploma’s op zak sta ik nog steeds met liefde voor het vak in de keuken van Hemingway.

Guus van Dijk Register Vinoloog

Ik ben sinds 1980 werkzaam bij de Draak en heb me met plezier ontwikkeld in mijn rol als jouw gastheer. Ambachtelijke gastvrijheid, heerlijk tafelen en de wereld van wijnen zijn mijn passie. Wanneer onze gasten een fijne avond hebben en tevreden naar huis gaan, dan doe ik dat ook. Met genoegen open ik onze deur voor je en heet ik je van harte welkom!

Willy Heeren Gastheer

Ik werk al sinds mijn 16e als gastheer en ik vind het elke dag nog steeds een uitdaging het iedereen naar de zin te maken. Ik vind dat je altijd en overal gastheer bent, het moet in je zitten. Ben sinds 1988 werkzaam in De draak en doe dit nog steeds met veel plezier. Het is een afwisselende baan, steeds weer met nieuwe dingen hetgeen me nooit zal gaan vervelen.

Tim Schimmel Operations Manager

Sinds 2014 weer terug op het nest van de Draak. Hogere hotelschool gedaan aan de NHTV in Breda en in 2008 m’n eerste stage gelopen bij Hotel de Draak. Hiernaast ervaring opgedaan in Nieuw Zeeland (Front Office) en ook in Nederland, bij Hotel des Indes (F&B Management Trainee) en Amrâth Hotels (Marketing Assistent). Humor staat centraal in dit prachtige vak waar geen enkele dag hetzelfde is.

Nick Peeters Assistant Operations Manager

Op mijn 15e begon ik voor het eerst in de horeca en ben er sindsdien nooit meer weg geweest. Mijn carrière bij De Draak begon door mijn afstudeerstage als duty manager trainee, waarna ik doorgegroeid ben in mijn huidige functie. Mijn motto is: je bent pas succesvol als je geweldig vindt wat je elke dag doet. Plezier en passie zijn daarbij mijn twee belangrijkste drijfveren om u als gast een fijne avond te bezorgen.

Frans Hazen Directeur Eigenaar

Vanaf 6 december 1984 eigenaar van het oudste hotel van ons land. Mijn doelstelling toen en nu: de Draak wordt het meest toonaangevende hotel bedrijf van West Brabant, ook voor leerlingen / stagiaires. Het is een voorrecht om als ‘rentmeester’ in en aan dit bedrijf te mogen werken. Er blijven altijd plannen ter verbetering van het geboden product. Passie gaat nooit met pensioen. Ik ben pas 66 dus nog tijd genoeg voor dit mooie metier.

Trix Hazen Eigenaresse

Vanaf 1972 tot 1984 was ik filiaalhoudster van Tafelvaria alhier. Een winkel met tafelzilver, kristal, Makkum, Delfst blauw, Wedgewood serviezen enz. Vanaf 1985 de mooie taak van full-time moeder voor onze 3 dochters vervuld. In 1991 met evenveel enthousiasme in De Draak gaan werken, de jongensdroom van Frans mee gestalte te geven. Ondanks mijn 70 lentes peins ik er niet over om te stoppen.

Esther Hazen Chocolatier

Na de middelbare hotelschool kwam ik pas echt achter mijn passie en die ligt in de chocolade. Daarom ook afgestudeerd als chocolatier aan de PIVA in Antwerpen. Graag deel ik mijn kennis door gasten onder te dompelen in de wondere wereld van chocolade tijdens mijn workshops. Mijn passie proef je terug in de bonbons die ik maak voor Restaurant Hemingway!

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten