Streekproducten

Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Dagelijks staan de leveranciers bij ons voor de deur aan de Grote Markt in Bergen op Zoom, vers is bij ons de standaard en wij willen je kennis laten maken met een aantal van onze leveranciers.

Bergse Ansjovis

De familie Van Dort is de enige familie in Nederland die vanaf begin mei tot half juni op jacht gaat naar ansjovis. Ze gebruiken geen hengels of netten om de vis te vangen, maar weren. Vandaar de naam weervisserij. Laatstgenoemde manier van vissen beschadigt het visje niet en dat komt de smaak ten goede. Bezoek hier de website van Van Dort! Foto credits: Vishandel Schot.

Vishandel Schot

Vishandel Schot uit Tholen voorziet ons van verse vis, schelp- en schaaldieren, een echte kwaliteitsleverancier voor de horeca en detailhandel. Ze zijn direct actief in de aankoop van verse vis op meerdere visafslagen in Europa en gespecialiseerd in lijngevangen vis als zeebaars en snoekbaars.

Aardzwam & Zo

De Bergse oesterzwammen van Aardzwam & Zo worden verbouwd op ons eigen koffiedik! Deze oesterzwammen komen dus uit Bergen op Zoom, uit een kelder nog geen150 meter van je verwijderd als je bij ons zit te eten: hoe lokaal wil je het hebben!

Crusio Thee

Theesommelier Kiona Malinka van Crusio Thee uit Bergen op Zoom selecteert verse bladeren uit alle thee-uithoeken van de wereld. Bij ons kan je kiezen uit seizoen verse losse theeën en kruiden: witte, groene, oolong en zwarte thee, en kruiden voor infusies.

Kaas & Toost Halsteren

Proef, ervaar, ontdek en beleef de kazen van Kaasshop Halsteren, ze zijn stuk voor stuk uniek met hun eigen karakteristieke smaak en textuur. Gemaakt volgens beproefde receptuur en bijzondere (inter)nationale bereidingswijze. En dat proef je!

Desemenzo

Bij Desemenzo bakken we brood op basis van onze eigen desemculturen. Edwin Klaasen, ook bekend als #bakkertjezelf, richtte in 2007 Desemenzo op. In zijn ogen weerspiegelt desembrood de puurheid van het echte bakken. Het vraagt tijd, gevoel en kennis en dat zie je terug in het brood dat wij serveren.

Biologische Brabantse Wal Asperges

Brabantse Wal Asperges zijn sinds 2016 Europees beschermd. Volgens de Europese commissie is de kenmerkende licht-zilte en niet-bittere smaak bepalend. Wij halen onze asperges bij aspergekwekerij C. van Tiggelen die staat in de regio West-Brabant en Tholen bekend om de biologische teelt van de overheerlijke Brabantse Wal asperges, aardappelen en aardbeien.

Cioccolatini Custom Chocolate

De bonbons die wij serveren worden gemaakt door Cioccolatini Custom Chocolate. Als basis dienen altijd alleen de beste ingrediënten, maar het eindresultaat siert zich vooral door de persoonlijke ‘touch’ van chocolatier Esther Hazen.

DH17

DH17 staat voor topkwaliteit, voor Genieten met een hoofdletter G, voor ‘Het Goede Leven’. Drankenspeciaalzaak DH17 is gespecialiseerd in sterke dranken en wijnen. Met meer dan 750 soorten whisky, 75+ soorten rum, 60+ soorten Gin.

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten