Bib Gourmand

Restaurant Hemingway is in 2016 voor het eerst door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en is hiermee 1 van de 18 nieuwe restaurants in de gids. In totaal zijn er slechts 134 restaurants met een Bib Gourmand onderscheiding in Nederland!

Bib Gourmand Benelux 2017
Hoe staat Restaurant Hemingway beschreven in de Michelin Bib Gourmand gids van 2017? “Schrijver Ernest Hemingway was een levensgenieter, een man die lekker eten en drank kon apprecieëren. Dit elegante restaurant had hij ongetwijfeld met mooie woorden omschreven, daar is meer dan genoeg materiaal voor. Het gebruik van producten uit de streek, bijvoorbeeld, zoals de biologische Brabantse Wal asperges en Bergse oesterzwammen. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die de chef de gepaste bereiding geeft, zowel zeer klassiek als volgens de modernste technieken. Ook naar de weloverwogen wijnkaart had een liefhebber als Hemingway graag met lof gezwaaid. Want bij lekker eten past nu eenmaal een lekker glaasje.”

Wat is een Bib Gourmand?
Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje. Hij is een lekkerbek, een echte smulpaap, die houdt van restaurants waar een zekere vibe hangt. Een favoriete keuken heeft hij niet. De basis is meestal traditioneel en seizoensgebonden, dat wel, maar hij smult zowel van creatieve inspiraties als Aziatische en mediterrane smaaksensaties. 37 euro is het maximum dat hij wil betalen voor een keuzemenu, het moet elke cent waard zijn. Wat hij aanraadt moet een meerwaarde zijn. Je leest het: Bib Gourmand restaurants zijn een garantie op kwaliteit en laten jong en oud op een toegankelijke manier ontdekken dat goed eten geen luxe hoeft te zijn.

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten