LUC KUSTERS | BOLENIUS*

Er staat dinsdag 24 april 2018 iets bijzonders te gebeuren in ons restaurant in samenwerking met Luc Kusters de grondlegger van Dutch Cuisine en eigenaar van Bolenius* Restaurant uit Amsterdam! Op deze dag organiseren wij een perslunch om te vieren dat wij ambassadeur zijn geworden van de Dutch Cuisine beweging.

Vol trots kunnen wij melden dat ons restaurant zich sinds kort Dutch Cuisine-restaurant mag noemen. Wij dragen hiermee bij aan de doelstelling van Dutch Cuisine: het promoten van de Nederlandse keuken en -eetcultuur. Naast onze eigen Nederlandse keuken staan ook de biologische Brabantse Wal asperges van Cees van Tiggelen centraal.

Dit stukje trots zullen wij ook met jullie delen via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

Luc Kusters – Grondlegger Dutch Cuisine en eigenaar van sterrenrestaurant Restaurant Bolenius* uit Amsterdam – zal tijdens de perslunch 2 amuses en het voorgerecht verzorgen. Het voorgerecht van Luc Kusters zullen wij ook op onze aangepaste lentekaart voeren als een van de aspergegerechten!

Wordt vervolgd…

Lees hier alles over Dutch Cuisine! 

Logo_DutchCuisine_1024

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten