Welkom nieuw keukenteam

Onze vorige chef (Sander Doggen) heeft per 1 juli een nieuwe functie en wij willen hem veel succes wensen met zijn nieuwe uitdaging!

In de komende weken zullen onze nieuwe chef’s zichzelf voorstellen op Facebook met ondersteunend video en ander professioneel beeldmateriaal. Maar we willen jullie niet in het duister laten tasten over wie er nu in de potten en pannen staan te roeren in onze keuken.

Dus graag lichten we al een tipje van de sluier over ons nieuwe keukenteam:

Edwin werkt sinds april bij ons in de keuken en bracht veel rust met zich mee en een batterij aan ervaring. Ibolya heeft als chef van Bergs Diep dit Bergse visrestaurant op de culinaire kaart gezet. Bart heeft eveneens de nodige ervaring opgedaan binnen de Bergse horeca en ook als chef van de Golfbaan Wouwse Plantage.

De krachten van dit trio zullen in de komende maanden steeds duidelijker naar voren komen, de kwaliteit blijft zoals je hem van ons gewend bent en we zullen je keer op keer blijven verrassen!

x169A6254k

Adres Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@restauranthemingway.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten